Är du inte redan Functional Moves®-instruktör – bli en av oss.

Vår utbildning betyder kvalitetssäkring med flexibilitet. Du får ramar, strukturer, ingående kunskaper om rörelser och upplägg för Functional Moves®-pass och du kan prenumerera på färdiga pass efter utbildningen. Du har samtidigt stor möjlighet att uttrycka din personlighet och anpassa träningen på olika sätt. Låt oss hjälpa dig att utvecklas. 

Fyra goda skäl för instruktörer att arbeta med Functional Moves® träningsmoduler.

1. Du sparar tid och får hjälp att skapa effektiva och framgångsrika pass

Att skapa ett komplett träningspass – att välja ut rörelser, skapa följsamhet, effektivitet och genomtänkt förmedling – tar tid. Functional Moves® träningsmoduler gör grundarbetet åt dig. Du kan lägga din tid på att träna in passet och presentera det på ett bra sätt.

 

2. Du utvecklas kontinuerligt och får konstruktiv återkoppling

En prenumeration på Functional Moves® träningsmoduler hjälper dig att utvecklas som instruktör. Tre gånger per år får du en dvd med nya rörelser, modulupplägg och instruktioner. Uppdatering och utveckling utan resor och stora kostnader. Din utbildning ger dig också möjlighet till personlig återkoppling från The Academy via licensen. Deltar du på The Academys eventdagar, möter du andra Functional Moves®instruktörer och kan delta på det aktuella Functional Moves®passet.

 

3. Du marknadsför dig själv och Functional Moves®

I prenumerationen ingår marknadsföringsmaterial som du och den anläggning du jobbar på kan använda för att motivera och inspirera deltagare att träna Functional Moves®. I materialet finns svar på frågor om träningsformen. Här på www.functionalmoves.se presenteras den verksamhet du arbetar på.

 

4. Professionell produkt – kvalitetssäkrade träningsmoduler

Functional Moves® träningsmoduler är framtagna av leg. sjukgymnasten Magnus Ringberg, idrottsläraren Christina Sivertsson och The Academy. Det gör att träningen är kvalitetssäkrad. Det garanterar både dig och dina deltagare att träningen är effektiv och genomtänkt.