Aftonbladet gav Functional Moves® fem plus. Det säger en del. Och varumärket växer sig starkare och starkare.

Genom ett nytt erbjudande från The Academy kan anläggningar som har utbildade och licensierade Functional Moves®-instruktörer prenumerera på Functional Moves® träningsmoduler.

Det betyder ständig utveckling och kontinuerlig uppdatering, för din anläggning, för dina instruktörer och för dina medlemmar.

Kvalitetssäkrade träningsmoduler och professionell produkt

Functional Moves® träningsmoduler är framtagna av världskända Magnus Ringberg (leg. sjukgymnast) och Christina Sivertsson (idrottslärare) i samarbete med välrenommerade träningsutbildarna The Academy. Du kan lita på att träningen är kvalitetssäkrad, effektiv och genomtänkt.


Functional Moves® passar alla

Functional Moves® är den enda träning man behöver. Styrka, kondition, balans, stabilitet och rörlighet, man tränar allt på en gång. Det passar alla dina medlemmar – motionären, pensionären, elitidrottaren – oavsett ålder, kön och träningsstatus.


Prenumerera – utveckla, uppdatera, utmana

Genom att prenumerera på Functional Moves® träningsmoduler utvecklas dina instruktörer och din produkt. Tre gånger per år får instruktörerna en dvd med nya rörelser och förslag till passupplägg. Licensen ger möjlighet till personlig återkoppling från The Academy. Functional Moves® träningsmoduler gör grundarbetet. Instruktörerna kan lägga sin tid på att träna in passet och presentera det på ett bra sätt.


I prenumerationen ingår marknadsföringsmaterial om Functional Moves® för din verksamhet. Där finns svar på alla frågor om träningsformen. På www.functionalmoves.se presenteras din verksamhet.


Prenumerera nu